Academia Milionarilor

Termeni si Conditii

Termeni si conditii de utilizare a platformei Academia Milionarilor

MILLION DOLLAR VENTURES SRL 
Cod unic (CUI):
 47028881
Nr.Reg.Com: J32/2288/2022 
Adresa: Str. Pictor Nicolae Brana 10 
Email: contact@academiamilionarilor.ro

Vizitarea si utilizarea site-ului https://academiamilionarilor.ro/ se pot face numai daca sunteti de acord cu aceste conditii de utilizare. Accesul site-ului si/sauutilizarea oricarei functionalitati a paginii https://academiamilionarilor.ro/ reprezinta acordul si asumarea dvs. de a respecta in integralitate Termenii si Conditiile.

Website-ul https://academiamilionarilor.ro/ sau Academia Milionarilor este detinut MILLION DOLLAR VENTURES S.R.L. cu sediul social in loc. Selimbar, str. Nicolae Brana nr 10, Sibiu, societate denumita in continuare Academia Milionarilor.

Prezentul document stabileste termenii si conditiile de utilizare ale Platformei (astfel cum este definita mai jos) de catre persoanele care acceseaza aceasta Platforma (denumit in continuare “Termenii si Conditiile”).

Materialele si informatiile prezentate pe aceasta Platforma sunt concepute avand in vedere situatii standard. Din acest motiv, inainte de a le aplica la situatia dvs. particulara orice informatii puse la dispozitie de Academia Milionarilor , este necesar sa cereti parerea unui specialist relevant activitatii dumneavoastra.

Prin urmare, Academia Milionarilor nu este raspunzatoare in nicio masura, pentru niciun prejudiciu, de orice natura ar fi acesta, legat de sau rezultat din (i) folosirea articolelor, materialelor, informatiilor sau a oricaror altor date disponibile pe sau facute disponibile prin Platforma, respectiv cuprinse in newsletter-ele noastre, pe paginile noastre de socializare sau in orice alt produs care este realizat sau pus la dispozitie de Academia Milionarilor , direct sau indirect, indiferent de mijloc, digital sau fizic.

Locurile in Academie sunt limitate la 6000 de membri platitori.

Academia Milionarilor este o platforma care ofera cursuri audio-vizuale de investing si acces platit la o comunitate selecta.

Academia Milionarilor are dreptul de a determina proiectarea, continutul, functionalitatea, disponibilitatea si oportunitatea existentei Platforme, precum si de a alege membrii comunitatii.

Academia Milionarilor va depune toate eforturile necesare pentru a pune la dispozitie utilizatorului materiale calitative, actuale si relevante domeniului care face obiectul cursului, fara a avea insa o obligatie de rezultat.

Academia Milionarilor isi rezerva dreptul de a sterge de pe Platforma orice materialele care nu mai prezinta interes pentru public, care necesita o actualizare sau pe care Academia Milionarilor le considera neoportune sau nepotrivite.

Inaintea stergerii integrale a unui curs, Academia Milionarilor va comunica celor inregistrati la respectivul curs acest aspect prin intermediul canalelor de comunicare email si va oferi o perioada de gratie de minim 30 de zile de la prima comunicare si pana la eliminarea continutului in cauza. La expirarea termenului mentionat, materialul de curs va fi sters/eliminat, Platforma nefiind obligata sa-l re-posteze sau sa-l furnizeze, din nou, pentru acces.

Atunci cand considera oportun, Platforma isi rezerva dreptul de a inlocui sau actualiza materialele incarcate pe site, care pot fi sau nu parte intr-un curs.

Definitii

Continutul

Orice articole, imagini foto si/sau video, denumiri, discutii pe forum si orice alte date disponibile pe sau prin Platforma respectiv continute in newsletter-ele noastre, pe paginile noastre de socializare sau in orice alt produs care este realizat sau pus la dispozitie de Platforma.

Utilizator

Orice persoana care acceseaza Platforma si/sau utilizeaza in orice mod materialele, informatiile sau orice alte date disponibile pe sau prin Platforma, respectiv continute in newsletter-ele noastre, pe paginile noastre de socializare sau in orice alt produs care este realizat sau pus la dispozitie de Platforma.

Platforma

Sectiunea din Platforma creata ca urmare a inregistrarii unui Utilizator (prin nume de utilizator, parola si alte date solicitate la momentul inrolarii), care contine informatii despre Utilizator si ii permite acestuia inrolarea la cursuri.

Produs

Orice material cu continut digital, inclusiv, dar nefiind limitat la: E-books, continut video, audio-video, audio, foto, continut digital scris sau instructiuni de utilizare a oricaror astfel de produse.

Contul Dumneavoastra

Pentru a putea avea acces la serviciile si produsele contra-cost oferite de catre Academia Milionarilor prin intermediul Platformei, este necesara sa va creati un cont personal pe Platforma. In acest scop, va rugam sa parcurgeti in mod adecvat pasii necesari in vederea crearii Contului.

La inregistrarea Contului pe Platforma si, ulterior, pe toata durata de existenta a contului respectiv, aveti urmatoarele obligatii:

 1. Sa furnizati date si documente adevarate, exacte si complete, conform formularului de inregistrare pus la dispozitie de Platforma;
 2. Sa mentineti si, dupa caz, sa actualizati atunci cand situatia o cere, datele de inregistrare precum si orice alte date furnizate pe https://academia-milionarilor.ro/ astfel incat sa fie in permanenta adevarate, exacte si complete; Puteti sa va actualizati orice informatie direct din contul dumneavostra de utilizator al Platformei.
 3. Sa furnizati la solicitarea Academia Milionarilor orice informatii necesare in legatura cu utilizarea Platformei.

In cazul furnizarii unor informatii care nu sunt conforme cu realitatea, inexacte sau incomplete, https://academiamilionarilor.ro/ are dreptul sa suspende contul dumneavoastra. Suspendare Contului se va face cu o notificare prealabila transmisa Utilizatorului.

Nu permitem cu buna stiinta persoanelor sub varsta de 18 ani crearea de Conturi.

Orice accesare a Platformei de catre minori direct sau prin intermediul tutorilor/reprezentantilor legali se face pe propria raspundere a acestora, din urma.

Utilizatorul este singura persoana autorizata sa utilizeze Contul sau, fiind unica parte responsabila pentru mentinerea confidentialitatii oricarei parole sau numar de cont furnizat de Academia Milionarilor in vederea accesarii serviciilor.

Utilizatorul este unica parte responsabila pentru toate activitatile ce se desfasoara din Contul si cu parolele sale. Academia Milionarilor nu detine controlul asupra utilizarii Conturilor si isi declina orice responsabilitate fata de activitatile derivate in urma utilizarilor sale. In cazul existentei unor suspiciuni fata de utilizarea neautorizata din partea unor terti ale parolelor sau Conturilor, precum si indicii asupra oricaror incalcari ale sistemelor de securitate, Utilizatorul isi asuma obligatia de a notifica de indata Academia Milionarilor despre aceste aspecte.

Plata si Facturarea

Preturile afisate pe Platforma, la fiecare abonament in parte reprezinta pretul final platit de Utilizator.

Preturile unitare afisate pe site pot fi modificate de catre Platforma, fara ca pretul afisat sa reprezinta o oferta unilaterala irevocabila de a contracta.

Plata se poate face prin oricare dintre urmatoarele modalitati: online, cu cardul bancar sau PayPal urmand pasii de plata si instructiunile de plata oferite cu ocazia efectuarii platii.

Academia Milionarilor nu este raspunzatoare pentru procesarea in mod eronat a platii.

Academia Milionarilor nu este raspunzatoare pentru erorile inregistrate prin intermediul sistemului de plata, inclusiv, dar fara a se limita la pierderile pe care le-ati suferi utilizand sistemul de plata cu cardul.

Factura fiscala pentru orice comanda (inclusiv pentru platile recurente) va putea fi transmisa pe adresa de email introdusa la momentul achizitiei.

Abonamente recurente

Daca selectati un serviciu cu o caracteristica de reinnoire automata („Abonament recurent”), autorizati Academia Milionarilor sa va mentina informatiile despre cont si sa incaseze contul respectiv la reinnoirea Serviciului pe care il alegeti, fara nicio alta actiune ceruta de dvs.

In cazul in care Academia Milionarilor nu poate sa va perceapa contul, Academia Milionarilor pe parcursul a 20 de zile va reincerca facturarea periodic, o data la 3 zile. Dupa expirarea termenului de 20 de zile si in lipsa unei perceperi reusite a contului Academia Milionarilor va suspenda serviciile oferite catre dumneavoastra pana la efectuarea platii primite.

Academia Milionarilor poate modifica din cand in cand pretul abonamentelor recurente si va va comunica in avans orice modificare a pretului si, daca este cazul, termenul si modalitate in care puteti cum sa acceptati aceste modificari. Modificarile de pret pentru abonamentele recurente vor intra in vigoare la inceputul urmatoarei perioade de abonament dupa data modificarii pretului. Dupa cum este permis de legislatia locala, acceptati noul pret continuand sa utilizati abonamentul dvs. recurent dupa ce modificarea pretului intra in vigoare. Daca nu sunteti de acord cu modificarile de pret, aveti dreptul sa respingeti modificarea prin anularea abonamentului dvs. recurent inainte ca modificarea pretului sa intre in vigoare. Prin urmare, asigurati-va ca ati citit cu atentie orice astfel de notificare a modificarilor de pret.

Platile nu sunt rambursabile si nu exista rambursari sau credite pentru perioadele utilizate partial. Puteti anula un abonament recurent in orice moment, dar daca va anulati abonamentul inainte de sfarsitul perioadei de abonament curente, nu vom rambursa niciun fel de taxe de abonament deja platite catre noi. Cu toate acestea, dupa orice anulare, veti continua sa aveti acces la serviciu pana la sfarsitul perioadei actuale de abonament.

In orice moment si din orice motiv, putem oferi o rambursare, o reducere sau alte contraprestatii unora sau tuturor utilizatorilor nostri („credite”). Cuantumul si forma acestor credite si decizia de a le acorda sunt la discretia noastra exclusiva si absoluta.

Acordarea de credite intr-o singura situatie nu va da dreptul la credite in viitor pentru cazuri similare si nici nu ne obliga sa oferim credite in viitor, in niciun caz.

Aici aveti linkul pentru a putea vedea si manageria platile dumneavoastra direct din platforma CentralPay. https://customer.centralpay.net/home/0ca2629e-68ca-4946-9dee-1cbc09d13817

Daca v-ati abonat pe site-ul nostru web, puteti anula contactand asistenta la adresa contact@academiamilionarilor.ro sau accesand Setari din contul dvs., selectand Anulare Subscriptie, urmand instructiunile de pe ecran pentru a continua si anula abonamentul.

Dreptul de retragere

Produsele oferite de Academia Milionarilor prin intermediul Platformei reprezinta continutul digital care nu este livrat pe un suport material, utilizatorul declarand ca are cunostinta de acest aspect si acceptand formatul digital al produsului, care este definit conform art. 2 pct. 11 din Ordonanta de urgenta nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii.

Astfel, avand in vedere ca produsele furnizate reprezinta continut digital, conform art. 16 lit m) al Ordonanta de urgenta nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative nu aveti dreptul de a solicita retragere din contractul incheiat cu Academia Milionarilor , si implicit returnarea produselor achizitionate.

Plasarea unei comenzi pe site, prin parcurgerea tuturor pasilor, echivaleaza cu acordul dumneavoastra prealabil expres de incepere a prestarii si furnizare a produselor digitale si, totodata, confirmare ca ati luat cunostinta ca va pierdeti dreptul legal la retragere, prevazut de Ordonanta de urgenta nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii

Securitatea

Nu este permisa utilizarea Platformei in scopul introducerii in mod deliberat de virusi sau orice alt program sau material care poate fi tehnic daunator sau distructiv. Sunt interzise incercarile de acces neautorizat la aceasta Platforma, la serverul pe care este gazduit acesta sau la orice alt server, calculator sau baza de date in legatura cu aceasta Platforma. Prin acceptarea Termenilor si Conditiilor va angajati sa nu atacati acest Site prin intermediul unui atac de blocare a serviciului.

Nerespectarea dispozitiilor din prezenta sectiune va fi raportata autoritatilor competente, potrivit prevederilor legale aplicabile, in vederea aplicarii sanctiunilor legale si va determina suspendarea imediata a dreptului de a utiliza Platforma.

Sunt interzise in mod nelimitativ urmatoarele activitati desfasurate prin intermediul Platformei:

 1. defaimarea, abuzul, hartuirea, urmarirea, amenintarea, lezarea sau incalcarea drepturilor (inclusiv, dar fara a se limita la, drepturile de proprietate intelectuala) a altor persoane;
 2. publicarea, incarcarea, distribuirea sau diseminarea oricarui continut cu caracter obscen, defaimator sau ilicit;
 3. utilizarea Platformei in scopuri care contravin reglementarilor legale, precum si in orice alt scop care exceda celui stabilit prin acesti Termeni si Conditii;
 4. publicarea unor fisiere sau a altor tipuri de materiale informatice care contin virusi, viermi sau alte programe cu intentia de a distruge sau de a afecta orice sistem sau informatie;
 5. promovarea oricaror chestionare, concursuri, jocuri piramidale sau corespondenta tip „chain letter”;
 6. publicarea aceluiasi continut in mod repetat (spamming);
 7. restrictionarea sau obstructionarea utilizarii Platformei de catre orice alte persoane. Insinuarea sau afirmarea faptului ca Academia Milionarilor  garanteaza sau sustine in orice mod orice afirmatii pe care le faceti si/sau orice produse sau servicii furnizate prin intermediul Platformei sau in afara acesteia, in lipsa acordului prealabil manifestat in scris de catre Academia Milionarilor ;
 8. utilizarea oricaror sisteme manuale sau automatizate in vederea colectarii ilicite de date personale, copierii informatiilor sau al indexarii serviciilor;
 9. atacarea cibernetica a Platformei, a utilizatorilor inscrisi in Platforma,, aserverelor si/sau a retelelor aferente;
 10. afectarea sau incalcarea in orice mod a drepturilor si intereselor legitime ale Academia Milionarilor ;
 11. incarcarea de material cu continut jignitor, ofensator sau daunator, indecent, denigrator, pornografic, incluzand in mod nerestrictiv continut ce pledeaza in favoarea, instiga sau promoveaza rasismul, intoleranta religioasa, ura sau agresiunea fizica impotriva altor indivizi sau grupuri de persoane;
 12. publicarea de continut sau furnizarea accesului la continuturi ce exploateaza minorii in mod abuziv, violent sau sexual;

Academia Milionarilor isi rezerva dreptul unilateral de a indeparta orice continut ce contravine acestor prevederi, precum si de a bloca accesul la Platforma, respectiv de a refuz prestarea Serviciilor catre persoanele care nu respecta prevederile acestor Termeni si Conditii. Blocarea accesului la Platforma si prestarea Serviciilor vor fi precedate de o notificare din partea Academiei Milionarilor.

De asemenea, Academia Milionarilor isi rezerva dreptul de a se indrepta impotriva tuturor persoanelor ce sunt vinovate de cauzarea oricaror prejudicii Academiei Milionarilor  sau Platformei, prin incalcarea obligatiilor cuprinse in acesti Termeni si Conditii.

Prejudicii de Imagine provocat Platfomei

Orice prejudiciu de imagine provocat Platformei, prin publicarea unor afirmatii defaimatoare, false sau care nu au fost dovdedinte in mod obiectiv la adresa Platformei in orice mod (inclusiv platforme de social media precum dar fara a se limita la Facebook si Instragram) va atrage raspunderea civila a persoanelor responsabile, inclusiv obligatia de a acoperi toate costurile generate pentru inlaturarea prejudiciului, angajarea de avocati, executori judecatoresti, notificarea persoanelor sau orice alt astfel de cost.

Academia Milionarilor doreste cenzurare opiniilor utilizatorilor sai daca acestea reprezinta o recenzie obiectiva si argumentata.

Reziliere

Prezentului Contract va intra in vigoare la data finalizarii introducerii datelor necesare pentru deschiderea contului si va continua pana cand va fi incetat de Academia Milionarilor sau de Dumneavoastra, conform prevederilor de mai jos.

Puteti sa incetati utilizarea Serviciilor noastre prin trimiterea unei notificari prealabile cu termen de 30 de zile, anterior datei incetarii efective.

Putem inceta utilizarea de catre Dumneavoastra a oricarui Serviciu cu o notificare prealabila cu 30 de zile.

Putem suspenda sau rezilia prezentilor Termeni si Conditii daca stabilim ca:

 1. ati incalcat in mod semnificativ sau in mod repetat prevederile lor si nu ati reusit sa remediati incalcarea in termen de 7 zile de la primirea notificarii transmise de Academia Milionarilor in acest sens;
 2. contul Dumneavoastra este utilizat pentru activitati inselatoare sau frauduloase sau ilegale;

Va vom notifica cu promptitudine cu privire la orice astfel de reziliere sau suspendare prin e-mail sau mijloace similare care v-au fost trimise individual, indicand motivul si orice optiuni de recurs, cu exceptia cazului in care avem motive sa credem ca furnizarea acestor informatii va impiedica investigarea sau prevenirea activitatilor inselatoare, frauduloase sau ilegale.

Incetarea sau suspendarea serviciului nu va avea ca efect stingerea obligatiilor scadente ale dumneavoastra, prezentele prevederi avand aplicabilitate si pentru viitor.

Raspundere si Limitari

Academia Milionarilor nu isi asuma raspunderea pentru nici un fel de pierdere (materiala, financiara, de date sau informatii sau de orice alta natura) care poate sa apara direct sau indirect din cauza informatiilor sau continuturilor incluse sau absente pe Platforma sau a nefunctionarii sau functionarii necorespunzatoare a Platformei.

Academia Milionarilor nu va fi responsabila pentru nici o dauna adusa calculatorului pe care il utilizati pentru accesarea Platformei sau virusi care ar putea sa va infecteze calculatorul sau alt echipament ca urmare a accesarii, utilizarii de catre dumneavoastra sau navigarii pe Platforma sau descarcarea de catre dumneavoastra a vreunui continut, informatie, materiale, date, text, imagini, video sau audio de pe Platforma.

Nu suntem responsabili pentru orice prejudiciu, pierdere, revendicare, daune indirecte, incidente sau de consecinta de orice tip, care decurge din sau are in vreun fel legatura cu orice utilizare a Platformei sau a continutului, datelor, materialelor sau informatiilor gasite in acesta, cu orice neindeplinire sau intarziere (inclusiv fara limitare utilizarea sau incapacitatea de a utiliza orice componenta a acestui site pentru achizitionare sau plata), sau executarea sau neexecutarea de catre noi sau de catre orice furnizor, chiar daca noi sau furnizorul nostru am fost avizati de posibilitatea de daune aduse acestor parti sau oricarei alte parti.

Reclamatii

Pentru orice cererii, sugestii, intrebari si reclamatii cu privire la Platforma va rugam sa ne trimiteti un email la adresa contact@academiamilionarilor.ro

Orice reclamatie va fi solutionata, intr-un termen de maxim 30 de zile. Lipsa unui raspuns nu angajeaza sub nicio forma raspunderea juridica de orice natura a Platformei.

Sunteti de acord sa nu faceti publice aceste nemultumiri (pe retelele de socializare, media, discutii la petreceri private sau in orice alta modalitate) sub rezerva suportarii daunelor cauzate pentru prejudiciul de imagine adus proprietarului site-ului prin aceste actiuni.

Proprietate intelectuala

Continutul prezentului Platformei inclusiv, dar fara a se limita la logo, reprezentari stilizate, simboluri, imagini, fotografii, material video, continut texte si altele asemenea, precum si intreg continutul informatiilor cuprinse pe Platforma si sunt proprietatea exclusiva a Academia Milionarilor.

Este nepermisa copierea, distribuirea, publicarea, modificarea, completarea, utilizarea, expunerea, includerea, legarea, transmiterea, indepartarea insemnelor, fotografiilor, imaginilor, bucatilor de text, afisarea, vinderea, etc, a continutului, datelor, informatiilor, fotografiilor sau altor informatii gasite pe Platforma fara permisiunea expresa acordata in scris de catre Academia Milionarilor

Prin plata aferenta inscrierii la un curs sau alt serviuciu oferit de Academia Milionarilor nu achizitionati dreptul de proprietate asupra acestora; dreptul de proprietate si drepturile de autor ale cursului raman in exclusivitate ale Academiei Milionarilor

Nu aveti dreptul sa utilizati  cursul si / sau materialele aferente cursului  in scopuri comerciale. Sunteti obligat sa nu utilizati cursul in scopuri ilegale, ilicite sau imorale.

Orice utilizare ilegala a cursurilor comercializate pe site-ul Academia Milionarilor poate conduce la proceduri civile sau penale, judiciare sau extrajudiciare, prin intermediul titularului drepturilor respective.

Sunteti obligat sa despagubiti Academia Milionarilor de orice daune care decurg din incalcarea obligatiilor mentionate anterior sau care decurg din incalcarea drepturilor proprii sau ale tertilor; inclusiv pierderile economice si alte astfel de consecinte. Trebuie sa despagubiti Academia Milionarilor de orice pretentii ale unor terte parti care decurg din astfel de incalcari.

Relatia Partilor

Dumneavoastra si Academia Milionarilor suntem contractanti independenti si nimic din prezentul Contract nu va fi interpretat in sensul de a crea un parteneriat, o asociere in participatie, o agentie, o franciza, un reprezentant de vanzari sau o relatie de munca intre parti. Nu veti avea autoritatea de a face sau accepta oferte sau declaratii in numele nostru. Nu veti face nici o declaratie, fie pe site-ul dumneavoastra sau in alt mod, care ar contrazice nimic in aceasta sectiune.

Publicitatea si continutul furnizat de terti Parti ale Continutului Platformei pot sa fie furnizate de terte persoane. De asemenea, in interiorul Continutului Platformei pot fi incluse sectiuni publicitare in care se vor afisa mesaje publicitare ale unor terte persoane. Academia Milionarilor nu este responsabila in nicio masura asupra continutului furnizat de terte persoane, indiferent ca acesta este publicitar sau nu. De asemenea, Academia Milionarilor nu este responsabila asupra continutului paginilor la care se face trimitere din Platforma.

Forta majora

Nici una dintre partile contractante nu raspunde de neexecutarea la termen sau/si de executarea in mod necorespunzator – total sau partial – a oricarei obligatii care ii revine in baza prezentului contract, daca neexecutarea sau executarea necorespunzatoare a obligatiei respective a fost cauzata de forta majora, asa cum este definita de lege, din motive independente de parti.

Partea care invoca forta majora este obligata sa notifice celeilalte parti, in termen de 15 zile, producerea evenimentului si sa ia toate masurile posibile in vederea limitarii consecintelor lui.

Legea aplicabila

Contractul va fi guvernat si interpretat in conformitate cu legea romana. Orice neintelegere intervenita intre Academia Milionarilor si Dumneavoastra in legatura cu raporturile decurgand din utilizarea Platformei urmeaza sa fie rezolvate pe cale amiabila, iar in caz de esec, sa fie supuse instantelor competente.

Academia Milionarilor pune la dispozitia dumneavoastra prin Cursul de Investitii in Cryptomonede si Piata de Actiuni informatii, materiale si programe educationale despre pietele financiare, cryptomonede si managementul riscului.

Academia Milionarilor, partenerii si afiliatii sai nu sunt un brokeri inregistrati, consultanti financiari, analisti sau consilieri de investitii. Toate articolele, materialele, informatiile si/sau orice alte date disponibile pe Academia Milionarilor au scop exclusiv educativ sau informativ, nu sunt si nu pot fi considerate recomandari de cumparare/vanzare/pastrare a unui anumit instrument financiar, nu reprezinta si nu trebuie tratate ca indicatii sau sfaturi privind strategiile de tranzactionare aplicate pe conturi demo sau reale.

Toate informatiile transmise prin newsletter-ele noastre, pe paginile noastre de socializare sau in orice alt produs sau serviciu (inclusiv Cursul de Investitii in Cryptomonede si Piata de Actiuni) care este realizat sau pus la dispozitie de Academia Milionarilor nu reprezinta activitate de consultanta finaciara, fiscala sau de investitii si nu poate angaja sub nicio forma si in fata niciunei persoane fizice sau juridice ori autoritatilor raspunderea Academia Milionarilor

Dispozitii finale

Academia Milionarilor isi rezerva dreptul de a modifica Termenii si Conditiile. In acest sens, aceste conditii se pot modifica oricand, fara niciun preaviz sau notificare.

Daca nu sunteti de acord cu modificarile aduse acestor Termeni si Conditii puteti inceta utilizarea Platformei, iar, daca aveti un cont de utilizator deschis in Platforma il puteti sterge. Continuarea utilizarii contului valoreaza dupa 30 de zile de la publicarea modificarilor reprezinta acceptul dumneavoastra a Termenilor si Conditiilor.

Continuarea accesarii si/sau utilizarii Platformei si a Serviciilor acesteia este considerat acordul dumneavoastra cu privire la orice modificare.

ANPC SOL